Hartstocht!

In een anderhalf durend (thuis)concert maak je de tocht naar je hart door middel van mooie liedjes, stiltes en een compassievolle verbinding met het kind in jezelf én in de ander: ‘Zullen we samen spelen?’ 

2-b

 

Ervaar jouw roeping door middel van Happy Heartsongs:
De mooiste liedjes uit de popgeschiedenis die met je hart resoneren zoals A bridge over troubled water, Let it be en To make you feel my love… 

 

En natuurlijk mooie eigen liedjes en inzichten van Dennis als ‘Adem door je hart’

Een intiem luisterconcert, waarbij wordt (mee)gezongen, gelachen, verleid, geademd, gevoeld en wie weet zelfs (door jou) gedanst!


Bezoekers over ‘Hartstocht’:

“We hebben met Dennis een reis naar ons hart gemaakt. In een uur tijd, begeleidt door muziek en meditatie, liet Dennis ons op een ontspannen manier zien hoe we ons hart kunnen openen voor liefde, innerlijke rust en passie. .Tijdens deze bijzondere en intieme ervaring hebben we zelfs dingen gedaan die we normaal niet zo snel zouden doen, zoals een wildvreemde diep in de ogen kijken met compassie, of spontaan dansen! Een erg mooie en bijzondere ervaring! Je vraagt je af waarom we dit niet vaker doen in het dagelijks leven.”
– Lisanne & Andrik Eker


 
“Ik wist ik niet wat ik ervan moest verwachten,maar ben in zeer positieve verrast. Ik ben best ervaren, als ik het mag zeggen in het mediteren(en yoga), liefhebber van muziek. En wat jij er nu van maakt is er een zeer bijzonder samenspel van dit alles. Samen met anekdotes geef je er een persoonlijke tint aan.”
– Yvonne Veldhuyzen


“Afgelopen zondag was ik bij de voorstelling “Hartstocht” van Dennis. Ik wist niet precies wat me te wachten stond, maar wilde me graag laten verrassen. 
Begeleid door zijn gitaar, bracht Dennis ons heerlijke songs. Bekende popsongs, maar ook veel eigen geschreven muziek. Dennis begeleidde ons met meditatieve woorden, tijdens en tussen de nummers door,  bij de tocht naar ons hart. Na de pauze gingen wij op zoek naar onze passie. Dennis liet ons elkaar aankijken, terwijl hij zong. Het fijnste wat je een ander kunt geven is aandacht. En zo werd dat ook ervaren. Het voelde weldadig. Mijn eigen gevoel werd  zeer door geraakt door deze voorstelling. Even weer stilstaan bij wat echt belangrijk is, de stilte in jezelf voelen. Er sprak liefde en positiviteit uit. Dat is wat voor mij deze middag heeft gebracht.”
– Annette Bakker

“Ik heb een hele bijzondere middag beleefd: prachtige zang door Dennis gecombineerd met een hele prettige meditatie. Dennis neemt me op een hele rustige manier mee in de tocht mijn hart. En wow, het kwam echt binnen. Dank je wel!!”
– Louise Rijnierse